Project

Home Extension – Penshurst, St George

Extensions

Penshurst, St George   $420K+
Mum, Dad and 2 Children.

The Brief

Using the Colonial era as inspiration, the existing home was to be renovated in an environmentally friendly way and incorporate a minor extension to the existing home . The exterior surrounds were to be minimally impacted so that the existing garden and trees could remain. Inside, the rooms to be improved were the kitchen, laundry, bathroom, shower room, 2 livings spaces & 3 bedrooms. An increase in storage space was also included.

The Result

A clever use of space offering great northern solar access filtered through deciduous trees, positioning the kitchen enabling interaction to living space while offering privacy to preparation and working area. General bedrooms able to be closed from living space offering acoustic and thermal comfort while still addressing the detail of the colonial era. Storage addressed by utilising attic space with easy access via a fold away ladder. The minor home extension completes the picture giving that  much needed second living space to a growing family.

What the client said

It took us a long time to finalise the design of our home and Matt was very clever with coming up with proposals which addressed my husband's and my concerns and wants. We wanted him to build something that he had never built before. His attention to detail was excellent and he took the brief very seriously. His subcontractors were also very patient, friendly and obliging, and they paid great attention to detail. Matt expects the highest quality from the people who work for him. His follow up afterwards was fantastic and his customer service was great. It took eight months to complete and we are ecstatic.

Testimonials

2/14

Bryn and Judy

View this case study
3/14

Andrew and Renee

View this case study
4/14

Renee and Brad

Everything has come out exactly as we envisaged, it looks beautiful.

View this case study
5/14

Daniel and Sally

We learnt to trust from their experience, and based on that we got much more than we could have wanted.

View this case study
6/14

Paul and Dale

It all worked, it was really easy. That's what we wanted from Rossmark.

View this case study
7/14

Christine

Ground floor extension on a hill - Caringbah

View this case study
8/14

Bianca

First Floor Addition - Caringbah

View this case study
9/14

Elizabeth and David

Home extension - Como

View this case study
10/14

Rossmark

Six steps with us

View this case study
11/14

Virginia and Paul

View this case study
12/14

Rhett and Sue

View this case study
13/14

Michael and Lisa

Terrace Renovation | Darlington

View this case study
14/14

Simon & Patsavee

Home Renovation | Illawong

View this case study