Project

Second Floor Addition

Archives

Engadine, Sutherland Shire   $550K+
Single occupant

The Brief

To design a home that offers a functional spacious second floor while renovating the existing floor plan and integrate to the outdoor space.

The Result

An inspiring space was created on both levels an open study overlooking the lounging space and valley views completing the master suite at first floor level. The interior of the lower ground floor was reformatted to connect the interior to the exterior. The outdoor cooking station promotes an outdoor lifestyle ensuring constant use.

What the client said

All Rossmark team were professional, curtious and friendly from day one. I think Rossmark’s reputation speaks for its self. All Rossmark people I had contact with were great. Thanks very much for my great new home. Matt you and the team are a credit to the industry.

Wayne

Testimonials

2/15

Bryn and Judy

View this case study
3/15

Andrew and Renee

New Home | Woolooware

View this case study
4/15

Renee and Brad

Everything has come out exactly as we envisaged, it looks beautiful.

View this case study
5/15

Daniel and Sally

We learnt to trust from their experience, and based on that we got much more than we could have wanted.

View this case study
6/15

Paul and Dale

It all worked, it was really easy. That's what we wanted from Rossmark.

View this case study
7/15

Christine

Ground floor extension on a hill | Caringbah

View this case study
8/15

Bianca

First Floor Addition | Caringbah

View this case study
9/15

Elizabeth and David

Home Extension | Como

View this case study
10/15

Rossmark

Six steps with us

View this case study
11/15

Virginia and Paul

Second Storey Addition | Como

View this case study
12/15

Rhett and Sue

First Floor Addition | Lilli Pilli

View this case study
13/15

Michael and Lisa

Terrace Renovation | Darlington

View this case study
14/15

Simon & Patsavee

Home Renovation | Illawong

View this case study
15/15

Matt and Alex

Home Renovation & Extension | Oyster Bay

View this case study